Thursday, May 30, 2013

Baju Baru DIY by Dysha Shahir


hai b2b and m2b!
mood ceria harini!!!
yeay!

nak tunjuk "baju" baru blog kite!! 
cantik x?? cantik x??
kite suke! suke! suke!

kite tempah full template blog kat sis dyshasahhir
die ni doodle maker. doodle die sume kiut miut! ana & sis dysha banyak tukar2 pendapat kat fb kak dsyha. ni fb die, {::dysha.studio::}. sis dysha pon baik sangat sebab die banyak layan kerenah ana yang banyak songeh ni -,-" hihi..

ni la hasilnye, pengantin gedik nek kete! heheh...


ni pulak footer, kena datang balik  kat istana kitorang taw! hihi... 


oh ye! korang gi la usha blog die sebab kadang-kadang ade promosi taw! kebetulan masa ana ngorat-ngorat kak dysha, mase tu die tengah buat promo pulak. trus ana grab ketat-ketat! hihi...

sis dysha pun ade review blog ana kat sini 

 terima kasih byk2 sis!




6 comments:

Tempat perantin comey berborak kat sini taw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...