Friday, April 19, 2013

REVIEW CINTA 7 : DIY Photo Guestbook


salam b2b and silent readers!

bila ana tengok kat archieve post rupa-rupanya ana cuma post 1entry utk 1 bulan ye.. 
ish..ish... xpatut sungguh! 
ok, kali ni ana nak review tentang DIY ala PHOTO GUESTBOOK!
* "ala" photo guestbook ok!
aptb -.-"

ana cuma pilih gambar dari PRE WEDDING WHITE STUDIO yang kami buat di ARphotostream Wedding Photographer
Hanya RM 50 sahaja untuk shoot and burn. ini harga semasa promosi. 
almaklum ler saya ni kaki bajet ye puan-puan... -.-"

ana print pada glossy paper je dan hantar binding kat kedai.

kos:
1. glossy paper : guna lebihan glossy paper yang ada
2. print : RM 0
3. binding wire : less than RM 3 (dah lupe, sorry!)
TOTAL DAMAGE = RM 3??



ini cover page gusetbook kami. ana plan untuk gunakan guest book yang sama untuk kedua-dua majlis. sebab tu ada tarikh untuk kedua-dua belah majlis. jarak majlis kami 1 bulan, sebab pihak lelaki request untuk buat masa cuti sekolah. kami ikut shaja. bila kad dah buat, tetiba pihak lelaki ubah tarikh kepada 13Nov2012. 
masa tu guestbook, kad kahwin sebelah lelaki pun da print. terpaksalah redha je. kad tu terpaksa la my hubby mintak tolong family die tolong tampalkan sticker untuk tukar tarikh {entri ini}


2nd page, doa pengantin yang ada nama kami.


OP kami yang wish dulu! hihihi...


kawan mak


my BFF, Kun-kun dan family from Merlimau


My BFF, Liza and family from N9


My senior yang jahat! hehe.. Abg Man and family from Pahang


My Housemate, Umi from JB


My Cousin in laws, Ain


My lil sis in laws, Adik Ana (sama nama! haha..)


My blogger friend and husband, {Neng Ana} rushing from Serdang. tq dear!


My ex-housemate masa belajar dulu, Azrina, My Oscarian, SZ and Linda.


My Uncle and family


My Uncle and family


My Auntie and family


My Paksu and Maksu in laws


My Sis in Laws


ini sahaja Guestbook ala Photo Guestbook kami.
sekian


6 comments:

  1. best La! comeL sangat! rase cm nk jugak tp malas nk wat sndr. acaner tu? huhu

    tp murah La yang package shoot and burn tu. nk wat jugak La tp mase xde. kitorg jauh2. uhukk

    ReplyDelete
    Replies
    1. kne rajin survey promo dari fotgrafer ni..kalo ade trus booking cepat2 taw!

      Delete

Tempat perantin comey berborak kat sini taw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...