Thursday, December 13, 2012

I'M BACK!!!


hi! i'm back for blogging! yiiiiiihaaaaa.... hahahaha..

maaf la dah lame tak updet blog straight away dari majlis pernikahan ana hari tu. 
alhamdulillah, 12.12.12 merupakan our 2 months wedding anniversary. 
Thank You, ALLAH.

kepada semua yang ade request template cover yasin & doa pengantin  {here} & segala macam tu, i'Allah ana akan balas emel anda semua.  sebelum ni ana ade balas emel, tapi ade technically problem yang ana sendiri xpasti yang menyebabkan emel-emel tu semua xdapat nak deliver. sekarang ni ana sibuk berPJJ dengan hubby. starting from the solemnization till now, kami masih berPJJ. xsempat lagi nak berhoneymoon because my FIL will be retired in the middle of Dec, so we are a little bit busying helping them here and there {menantu yang baik, kan? hihihi..} so planning untuk berhoneymoon hari tu {here} will be dragged till next year, 2013. sad =(. takpe lah, sekarang ni pun honeymoon jugak! asik berkepit je setiap masa... hihi...

sebagai ex-b2b, pastinye ana kene review setiap perkara utk majlis wedding ana kan?? seperti ana sendiri, ana suka bace review dari ex-b2b untuk dijadikan reference untuk majlis sendiri. penting agar kecacatan majlis dapat dikurangkan dan juga sebagai persediaan.

ok, ana akan review sedikit demi sedikit ye! see you!




3 comments:

Tempat perantin comey berborak kat sini taw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...