Wednesday, July 11, 2012

Whitestudio RM 50

salam b2b and readers!

haa.. sape belum ambil pre-wedding? saye!! hehe...nak wat pre- wedding yang murah, pic yang cantik-cantik oleh photog yang femes dan terkenal x?? RM 50 je! x caye?
tengok ni..

i'am gedik's {cute!}

nampak x? RM 50 aje! murah dan berbaloi-baloi! tidak terhad kepada pre-wedding sahaja. boleh buat white studio untuk ape-ape event skali pun, family potrait, graduation, or else. ini adalah photog feveret ana. huhu.. apekan daya xdapat nak hire as OP. xpela, asalkan boleh wat pre-wed pun da cukup. patutnye ana plan wat white studio pada 07/07/12 (sabtu) tapi terpaksa dicancelkan sebab dorang da ade job mase tu mase ana nk wat appoinment..takpe, incik tunang kate kite wat bile-bile free pun xpe, mase bulan puase pun boleh jugak..yeay! seriously memang ana admire dengan hasil kerja mereka. sebab tu nak merasa jugak air tangan dorg. tibe-tibe ade pulak offer whitestudio ni! memang suka hati betul! hihi..

b2b Cik Fara Dilla kite pun hire die taw!

jom kite kenal sape photog yang bebakat besar ni.

Photographer : AMINUR RASYID
Emel             : arphotostream@gmail.com 

  • No telefon     : 0133759442 
  •                       0137165366 (Mobile)
  • Office Hour   : Mon - Thu    9.00 am - 1.00 pm
  •                                         2.00 pm - 5.00 pm
  •                       Fri              9.00 am - 12.30 pm
  •                                         2.30 pm - 5.00 pm
Perkhidmatan : Fotografi, Videografi, Fotografi Studio, Printing, Editing, Album Custom,  
                       Photobook, Kursus Fotografi & Olahan Grafik.
Facebook       : ARphotostream

Blog              : AR STUDIOS

  • Alamat           : No.28
                          Aked Bandar Tangkak
                          84900, Tangkak, Johor

untuk lihat koleksi photo beliau sila klik {sini}


JOM SERBU!

xoxo
ana yang nak berfotogediks!

11 comments:

  1. bestnya..dekat tangkak pulak tu..dekat..thnx for da info :)

    ReplyDelete
  2. ramai2 datang, team AR ni sgt2 la frenly.. kan ana? =)

    ReplyDelete
  3. menariknya...dekat dgn tempat kerja tunang pulak tu..suka2 :)

    ReplyDelete
  4. Fara: aah, dorang ok je! =)
    Anis_Apis: jom la kite serbu ramai2! hihi...

    ReplyDelete
  5. ni adik member kita..
    mmg gbr2 dia amik cntik n profesional sgt..
    ant shortlist OP pilihan saya gak ni..ade bt entry utk dia kat sini http://hajarhazam.blogspot.com/2012/06/idea-7-op-sedap-di-mata-part-1.html

    jemput singgah k..hihi

    ReplyDelete
  6. wahhh... bestnye. nasib baik kat tangkak je.

    thanks for sharing. :)

    ReplyDelete
  7. waaa...jauhnye ana..klau kt kl..wani pun nak jgk..huhuhuhu

    ReplyDelete

Tempat perantin comey berborak kat sini taw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...