Wednesday, July 18, 2012

Minyak Yue Yi teman setia

salam b2b dan silent readers!

maaf da lama tak update blog. tak tahu kenapa kenapa kebelakangan ni asyik sakit kepala je bile waktu malam. pastu hari ni pulak ditambah dengan kembung perut {bertambah kembang la perutku yang buncit ni}. rasa macam mata ni x boleh nak bukak langsung. ini pun gagahkan diri je taip sambil picit-picit kepala. minyak yue yi teman setiaku ketika ini. incik tunang da pesan awal-awal sapu perut dengan minyak yue yi sebab ana ni sensitif sangat. rase diri da cukup kuat da, tapi lembik rupenye aku ni...
update terkini:

  1. nak hantar final draf peta kad kahwin - belum scan.
  2. balik kampung & buat Whitestudio RM 50 - tengah tunggu reply dari ARphotostream
  3. letak duit penanggah kat corsage rewang - x sentuh lagi. cume larat nak survey idea & design je. xlarat sungguh nak buat sekarang ni.
  4. diy veil - sekerat jalan je. xlarat nak siapkan sekarang ni. tunggu da ok baru sambung balik.
  5. balik kampung nak survey bridal lain - motif: sedara kawin haritu dapat pakej yang murah & grand. sangat penting untuk buat comparison. pagi tadi ade mesej kat fb dengan sorg MUA kat melaka. die amik caj untuk make up nikah dan sanding RM 1200. rase nak gugur bulu hidung bile dapat quot tadi. RM 600 untuk nikah & RM 600 untuk sanding..huhu..harapan je la. ~(T_T)~
badan da rase seram sejuk ni. see u ol's next entry ok. good nite!


xoxo 
budak kecik sakit perut.

incik tunang : budak kecik yang sakit perut kena guna minyak Yue Yi..
ana :  habis baby ni budak kecik la??
incik tunang : memang pun. mula-mula kenal dulu ingatkan baby ni matang & serius. rupe-rupenye kebudak-budakan. sebab tu b panggil baby!
* sila muntah! 

4 comments:

  1. sdpnye bau myk yu yie..mcm bby kan..
    eh2 :p

    get well soon bby ana!! :D

    ReplyDelete
  2. i loveeeeee minyak yu yi.sentiasa ada dlm handbag.hehe

    ReplyDelete

Tempat perantin comey berborak kat sini taw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...