Tuesday, July 3, 2012

Kad Kahwin Poskad

salam b2b and all the readers!

kad kawin ana dah tempah seawal bulan 4 hari tu. 6 bulan lebih awal. awal kan? memang kami buat persiapan perkahwinan sedikit demi sedikit sejak dari sebelum bertunang lagi {gelojoh!haha..} reason: memudahkan kami sebab kami saling berjauhan disamping mengelakkan terover bajet. almaklumlah, kami pengantin bajet je..huhu..

Mula-mula nak dijadikan cerita sebenarnye kami saje je nak survey kad kawin masa tu. tapi  bile survey-survey harga tu, kami dapat harga yang murah sangat!!!

kami amik 1000 pcs utk bride side and 1000 pcs utk groom side. so total 2000 pcs. 
saiz A5 / separuh A4. bentuk poskad.simple je..cube teka kami dapat harga berapa?


RM 600 plus 2 FREE bunting.
maknenye 30 sen/pcs with envelope.

Spesifikasi Kad:
Jenis KadArtcard 260gsm (kertas tebal)
KemasanUV (permukaan berkilat)
CetakanFull Colour-Depan belakang
SampulSampul putih 100gsm (PERCUMA)

harga tu termasuk dengan envelope. kalo x termasuk envelope lebih murah. maknenye RM300 for each side plus 2 FREE bunting. alhamdulillah.. daripada juz nak survey-survey je trus order and bayar deposit. yang bestnye akak tu kate tak pe kalo tempah awal-awal. kalo nak tukar design pun boleh sebab tempoh panjang lagi. yippie!!! hehe.. memang murah rezeki..alhamdulillah.. untuk service & layanan, ana bagi 4 out of 5 star 1 star lagi tunggu bile da dapat kad nanti..hehhe..

ni contoh-contoh kad kawin jenis poskad:







cantikkan kad-kad ni? 
kad ana yang mane? hehe.. 
tunggggggguuuuuuu...

so, ana tempah kad di:

Insaf Mekar Resources
Lot A-31, Baazar Melaka Sentral,
Jalan Tun Razak,
75450 Peringgit, Melaka.

Email:
serikreatif@gmail.com

Hubungi:
019-2208470
017-2438470

kepada yang berminat untuk kad kawin jenis poskad, ana suggest kan dealova kad kahwin (maaf xdapat nak letak link sebab bile ana letak, die kate malware detect.xtaw kenapa...) kad - kad dorang memang cun & kiut! harga pun reasonable..

contohnye macam kat bawah ni.









6 comments:

  1. Wah awalnya!gud2..kte tak tempah lagi kad.haha. Suke jgk kad jenis poskad ni. Suka yg no 3 tu. Nampak simple n kemas je kan.hehe

    ReplyDelete
  2. aah, awal kan? hihi... aah, simple, lagipun besar sikit. senang sikit org tua2 yang rabun tu bile nak bace...huhu

    ReplyDelete
  3. wah.wah,wah... tak sabar nak tengok cik ana punya kad kawin poskad ni.. hehe :) jangan lupa review kat kami ye :))

    ReplyDelete
  4. cantik + creative sgt2..
    berkenan plak..

    ReplyDelete

Tempat perantin comey berborak kat sini taw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...