Wednesday, July 4, 2012

Honeymoon / Sugarmoon

salam b2b and all the readers!

psttttttt.....b2b semua ade masukkan perkara HONEYMOON dalam checklist masing-masing? hehe.. ana ade! 
{gediknye ko ana!}

sebenarnye ana and incik tunang plan nak gi honeymoon yang dekat-dekat je setelah semua cadangan ana direject oleh incik tunang! huhuhuhu...

1. mula-mula ana cadangkan gi Cameron Highlands je sebab da ade kawan kat situ. senang nak booked ape-ape nanti..
> di reject sebab jauh sangat, malas nak drive. kalo drive pun jalan bengkang-bengkok.
>> xpelah sebab ana da banyak kali pergi.

2. Fraser Hills, ala-ala Cameron Highlands jugak
> di reject sebab reason yang sama. jauh, malas nak drive. 
>> teringin nak pergi..view cantik.. hurmmmm..

3. Incik tunang nak pergi Langkawi tapi xnak drive. nak wat style backpack!
> ana reject! kate honeymooon, xkan la nak wat style backpack. kalo mase bujang-bujang boleh la...uwaa...nak relax-relax je..xnak penat-penat. nak naik flight pulak, kne booked tiket awal-awal mase ade promotion. tapi promotion flight ni jarang update so xnak amik risiko.
>> xdapat pergi pun xpe sebab nak relax-relaxkan diri je bila sugar moon ni!

4. Desaru
> ana da pernah pergi 2 3 kali. accomodation dan makanan memang best! ana bagi 5 bintang. incik tunang pun setuju sebab dekat, apartment die pun bes. incik tunang pun suke jugak bile ana bagi incik tunang tengok phamplet resort tu. memang cantik. macam kat fairyland pun ade.
>> ana ok je sebab memang puas hati kat resort tu! so sekarang ni tinggal confirmkan date & booking je. yang bestnye ktorg dapat best price! hihi..kenapa? sebab kawan saye keje kat sana! suka! suka!



{mmmm... nak reveal x location resort honeymoon ek??}
mood: resort ni feel ala-ala princess gitew!

4 comments:

  1. utk honeymoon nie sy pergi langkawi.nasib baik tiket flight dah beli awal2.

    ReplyDelete
  2. kte insyaAllah ke langkawi nti ;)
    dh booking fligt siap2 :p hehe

    ReplyDelete
  3. Cik bie mungkin ke cameron atau fraser hill.. sebab 2-2 memang aim tempat sejuk. hehe.. ala2 london kononnye hahah :D

    p/s : jangan reveal tmpat honeymoon. Nanti kitorang kacau ana.. hehhe :D

    ReplyDelete

Tempat perantin comey berborak kat sini taw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...