Friday, June 8, 2012

TEMA MAJLIS PERNIKAHAN DAN RESEPSI

MAJLIS PENIKAHAN

untuk nikah ana pilih kaler light coral, peach, pink and white.. lebih kurang macam ni la.. 
*sila abaikan kaler coral, fushia.. untuk nikah ana lebih prefer soft colour..


{mood:innocent la sgt!}




MAJLIS RESEPSI
presenting....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

TARAAAAAA................







so ini lah tema warna ana untuk majlis resepsi yang akan di buat kat rumah ana.


yup! daring kan! huhu...

warna-warna ni memang lum ade orang wat lagi kat kampung  ana. huhu..ana pun jenis happy go lucky / meery go round! ahaks!
so rasenye warna-warna macam ni memang sesuai la untuk diriku yang ceria ini {perasan!}

seriously ana memang in love with PINK dari dulu lagi. nowdays je ana banyak suke kaler kuning. so ana combine la due-due kaler ni..huhu..
xkisah la ape nak kate, yang penting kite suke lagi-lagi mase wedding day kite kan! huhu..


* cabarannye: agak susah utk mencari vendor yang ade theme macam ni. so ana kena wat mix and match sebab dorang xpernah ade customer yang mintak pallete macam ana nak ni..huhu..lain dari yang lain gitu..
{mood: happy!}

2 comments:

  1. btol tu....wat warna lain dari lain tu yg lebih menarik..yg penting kita suka kan.... :)

    ReplyDelete
  2. @Rahmah yup! ana lebih suke wt ape yg kite suke. xbes kalo xwt pe yg kite x suke..lag pu ni kan wed kite..msti la kite nk pe yg kite suke! hihi...

    ReplyDelete

Tempat perantin comey berborak kat sini taw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...