Wednesday, April 11, 2012

Wedding Freebies! (b2b tag)

hai b2b and silent reader! 
ptg ni di kejutkan dengan kejadian tsunami yg berlaku di aceh. malaysia pun dpt kesannya sedikit spt di pulau pinang dan port dickson. harap2 semuanya selamat. i'Allah.. selamatkan lah mereka Ya Allah..

hari ni cuti umum. so maknenye hari x bekerja. so ana target hari ni nk wt wt "food label" utk majlis nti. alhamdulillah da siap. tp nti br ana tunjuk ok! hehe..kebetulan pulak siap awal n ade mase lg godek2 lappy ni.. so ni hadiah utk korang semua! yeay! hihi..
sila la amik, jgn segan..but let me know ok! da...

so bile turn anda?? hehe..pilih..pilih...












30 comments:

  1. wah pandainye ana..
    wat cmne tu?? ajar la kte ;)
    boleh la nak buat label ke tQ tag ke..
    haha..
    mintak izin cilok ye ana;)

    ReplyDelete
  2. @ciksusu
    ley je amik! ana pun blaja kt photoshop.masih x mahir lg..blh je nk wt ape2 kt photoshop!cume kne ade kemahiran nk gune tools..

    ReplyDelete
  3. sy bulan mei! kartun ni sama dengan atas kad sy.. hehehehe

    ReplyDelete
  4. @aLya
    congrats alya! x lame lg tu! heheh..jgn lupe htr kad! hihi..

    ReplyDelete
  5. pandai ye ana.. ana, kita aek ye batch b2b bulan 8~ ngee

    ReplyDelete
  6. Hi all...

    Kraziechoc mencari blogger B2B yg inginkan home made choc utk doorgift! 30% untuk korang!! sila add http://www.facebook.com/kraziechoc untuk mngetahui syarat2nye :)

    ReplyDelete
  7. comel..nyna ambik bulan december
    nynathelittlegirllovestory.blogspot.com
    dah follow sini gak :)

    ReplyDelete
  8. sangat kiutt la ana..hai, saya Anne dari Selipar buruk..visit u back :)

    ReplyDelete
  9. cute sgt2...hehe...cik ninie pon amik gak ye...b2b november...hehe

    ReplyDelete
  10. slmt hari raya n dya follower sini iyer..dya kopi september 4 my big day..tq !

    ReplyDelete
  11. Salam, saya B2B November. Tahniah Ana, Ana x lama lagi :P

    Selamat Pengantin Baru in advance :)

    ReplyDelete
  12. comel...! kte amek febuari ye.. tq.. =)

    ReplyDelete
  13. Nak amik boleh? emmmmm.. tp still xtau nk amik bulan 5 or jun.. sebab nikah 31mei, sanding 1 jun.. any idea frens>

    ReplyDelete
  14. salam kenalan..sy amik b2b on may..tenkiuuu!

    ReplyDelete
  15. ana..ayut nak yer 1 freebies ni...hihihi :) comel.

    ReplyDelete
  16. salam, saya adlh wedding photographer,tapi saya x ade blog.lebih pada facebook.segala gmbar akan di udate dlm facebook :)

    saya ada affordable wedding pacakage pada yg berminat,package saya 6+4hour reception& solemnization+12x10 custom album+16x24 poster+3 pieces size 8R+unlimited photos+FREE OUTDOOR with only rm1600..if berminat utk jumpa pun boleh :)

    view gambaq saya pada sini:
    http://facebook.com/shereenzahiranphotography

    ReplyDelete
  17. Assalam...

    Hi dear, RRWW Blogger Bride To Be Contest kat sini. Jom join! http://redribbonboutique.blogspot.com/2013/11/rrww-bridetobe-blogger-contest-2013.html

    ReplyDelete

Tempat perantin comey berborak kat sini taw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...