Sunday, April 1, 2012

hantaran untuk si dia yg memeningkan kepala

salam kawan2 b2b & silent reader [mcm ana, huhu..] 
ni wedding checklist sy untuk hantaran for him. can u fill in the blank please?
mood: thinking ------------------------------------------------------------------------------->


B) For him:
1. Sirih Junjung                       : PENDING
2. Kek                                     : PENDING
3. Buah                                   : PENDING
4. Seluar+Kemeja                   : DONE
5. Kasut + Stoking                  : DONE
6. Belt + Wallet                     : PENDING
7. Perfumes                           : PENDING
8. Gadjet/Bag                        : PENDING
9.*                                          : PENDING


kalo korang bace tajuk entri kat atas tu  mesti korang da boleh agak da ape yg ana tgh pening sekarang ni kan? yup, hantaran untuk incik tunang yg tersayang [gediks nye! huhu..] but seriously mmg ana tgh pening nk pk ape lg satu tambahan hantaran yg nk bagi kat incik tunang ana ni..actually at first hantaran ni ktorg seperate for example, seluar dulang lain, kemeja dulang lain [korg paham x? buat2 paham j la ye..] tp bile ana tgk balik hantaran yg incik tunang bli untuk ana, ana insist nk bg something valuable utk untuk incik tunang. even incik tunang kate xyh ubah ape2. but ana rase he spending too much for me. so xkn la ana nk bg cikai2 kt incik tunang kan? nti ade pulak suara2 sumbang mahram [hahaha...] yg xd insuran nk mngate. lgpun ana xnk la nti org nmpak ana ni mcm demanding. so ana insist nk bg something. but the thing is, ana xtaw nk bg ape..incik tunang pun xtaw nk ape..aduhaiii..

mule2 ana igt nk bg jam tgn, tp incik tunang xnak sb jam tgn die masih elok lg [seriously incik tunang mmg cermat orgnye xmcm ana! huhu...] then ana nk bg helmet kt die, helmet yg org moto besar bwk tu tp pun die xnak sb die da ade dua helmet da. die da bli awl2 helmet lg satu utk ana. incik tunang kate nti da kawen ley nek moto dgn die..huhu.. FYI, incik tunang saye ni peminat tegar motor besar. sangat sangat tegar ye! sampai ana jeles kt Ninja [his bike] taw! kadang2 siap merajuk bagai sb jeles incik tunang lebihkan Ninja dr ana! hahaha...[xtipu!] now, ana da xd idea nk bg da...boleh x kwn2 bg cadangan kat ana utk hantaran lagi satu ni? something affordable yet valuable..kalo nk bg moto lg sebijik mmg den x mampu la! hihi... jgn harap ler nk bg nti ana jeles xpasal2 lg! hahaha... 
mcm ni kot rupe si Ninja, musuh ketat ku! ahaks!


seriously i need your help! help! help! help! 


3 comments:

  1. kite bagi lebih kurang sama je macam ana tapi kite ada bagi skin care~

    ReplyDelete
  2. skin care eh? hmm ok jugak tu... ley di pertimbangkan jgk! thanks!

    ReplyDelete
  3. a'ah ana, bg toiletries la..skincare, set mndian mhl2 sket ke..;)

    eh,GA kte smpai 30 april tau ;)

    ReplyDelete

Tempat perantin comey berborak kat sini taw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...