Wednesday, April 11, 2012

Wedding Freebies! (b2b tag)

30 comments:
hai b2b and silent reader! 
ptg ni di kejutkan dengan kejadian tsunami yg berlaku di aceh. malaysia pun dpt kesannya sedikit spt di pulau pinang dan port dickson. harap2 semuanya selamat. i'Allah.. selamatkan lah mereka Ya Allah..

hari ni cuti umum. so maknenye hari x bekerja. so ana target hari ni nk wt wt "food label" utk majlis nti. alhamdulillah da siap. tp nti br ana tunjuk ok! hehe..kebetulan pulak siap awal n ade mase lg godek2 lappy ni.. so ni hadiah utk korang semua! yeay! hihi..
sila la amik, jgn segan..but let me know ok! da...

so bile turn anda?? hehe..pilih..pilih...












Sunday, April 1, 2012

hantaran untuk si dia yg memeningkan kepala

3 comments:
salam kawan2 b2b & silent reader [mcm ana, huhu..] 
ni wedding checklist sy untuk hantaran for him. can u fill in the blank please?
mood: thinking ------------------------------------------------------------------------------->


B) For him:
1. Sirih Junjung                       : PENDING
2. Kek                                     : PENDING
3. Buah                                   : PENDING
4. Seluar+Kemeja                   : DONE
5. Kasut + Stoking                  : DONE
6. Belt + Wallet                     : PENDING
7. Perfumes                           : PENDING
8. Gadjet/Bag                        : PENDING
9.*                                          : PENDING


kalo korang bace tajuk entri kat atas tu  mesti korang da boleh agak da ape yg ana tgh pening sekarang ni kan? yup, hantaran untuk incik tunang yg tersayang [gediks nye! huhu..] but seriously mmg ana tgh pening nk pk ape lg satu tambahan hantaran yg nk bagi kat incik tunang ana ni..actually at first hantaran ni ktorg seperate for example, seluar dulang lain, kemeja dulang lain [korg paham x? buat2 paham j la ye..] tp bile ana tgk balik hantaran yg incik tunang bli untuk ana, ana insist nk bg something valuable utk untuk incik tunang. even incik tunang kate xyh ubah ape2. but ana rase he spending too much for me. so xkn la ana nk bg cikai2 kt incik tunang kan? nti ade pulak suara2 sumbang mahram [hahaha...] yg xd insuran nk mngate. lgpun ana xnk la nti org nmpak ana ni mcm demanding. so ana insist nk bg something. but the thing is, ana xtaw nk bg ape..incik tunang pun xtaw nk ape..aduhaiii..

mule2 ana igt nk bg jam tgn, tp incik tunang xnak sb jam tgn die masih elok lg [seriously incik tunang mmg cermat orgnye xmcm ana! huhu...] then ana nk bg helmet kt die, helmet yg org moto besar bwk tu tp pun die xnak sb die da ade dua helmet da. die da bli awl2 helmet lg satu utk ana. incik tunang kate nti da kawen ley nek moto dgn die..huhu.. FYI, incik tunang saye ni peminat tegar motor besar. sangat sangat tegar ye! sampai ana jeles kt Ninja [his bike] taw! kadang2 siap merajuk bagai sb jeles incik tunang lebihkan Ninja dr ana! hahaha...[xtipu!] now, ana da xd idea nk bg da...boleh x kwn2 bg cadangan kat ana utk hantaran lagi satu ni? something affordable yet valuable..kalo nk bg moto lg sebijik mmg den x mampu la! hihi... jgn harap ler nk bg nti ana jeles xpasal2 lg! hahaha... 
mcm ni kot rupe si Ninja, musuh ketat ku! ahaks!


seriously i need your help! help! help! help! 


Wedding Checklist Freebies

No comments:
hye semua! hari ini ana wat wedding's checklist..hmm..br 10 % progress.. [sini] hmm..risau jugak sb ade kemungkinan ana akan x jumpe tunang ana dlm tempoh mase yg sgt lame! huhuhu.... sob..sob..sob...
so kotrg decide utk menyediakan diri secepat mungkin  utk menghadapai segala kemungkinan. kemungkinan tersebut maybe tarikh pernikahan akan dipercepatkan! sebabtu ktorg rush byk mende..ssh sgt sbb ktorg ni PJJ [pertunangan jarak jauh]..tp ape2 pun ktorg berusaha same2 utk preparation ni.alhamdullilah incik tunang ana ni sgt la supportive & byk membantu + bg idea + berbincang same2..plus die x bg ana wt sorg2..alhamdulillah..kekalkan sampai akhir hayat ye syg! huhu..

so kat sini ade freebies utk korg sume b2b yg tgh kusut masai mcm ana ni! huhu..wedding checklist ni pun ana dpt dgn ilham dr kwn2 b2b yg lain.. mn ade kurg mtk maaf la ye..leave your footprint ye! nah, amik [ni] utk korg sume! ana pun ade letak kt tepi tu.. luv u all..sharing is sexy! muahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...