Sunday, February 5, 2012

REVIEW: My E-Day Part 2 Mini Dais

2 jenis material: kain jersey & langsir tebal
kali ni ana nk review mini dais yg ana wt untuk majlis pertunangan ana hari tu. konsep ana simple and nice.yg penting dapat save bajet. kebetulan ms ni ade dpt bonus sikit. alhamdulillah.. so ana bli kain ni kat tangkak je.. kain jersey 10m and langsir yg tebal tu 4m. 
ana pakai kaler krim utk kain jersey & kaler magenta gelap utk langsir yg lebih tebal.

my mini dais
ini hasil mini dais yg ana da wt dengan abntuan abah yg ttolong panjat nk psg pelamin ni.huhu..tq abah! k.ya pun tolong hias mini dais ni dgn letak bunga kat atas tu. siap amik tangga nk panjat lg. adikku mmg supergirl! hehe..

flower stand
flower stand ana simple! kalo korg nampak ana pakai kerusi plastik kaler merah tu je (stool). sb pd ana xberbaloi nk beli. just guna apa yg ana & wrap je gune kain jersey yg lebih td. next time kain tu ley pakai lg utk mende2 lain. bunga ni pulak beli kt mydin mitc. rm 1.90 sejambak. 1 pasu ade 10 jambak.so rm 19 x 2 pasu = rm38 pasni ley pakai balik utk mjlis reception nti. pasu da sedia ada kt rumah. xpenah pakai lg. heheh..

kerusi: tempat kejadian
kerusi ni tempat kejadian berlaku..hahah...
pakai je ape yg ade. xd la nk berhabis bagai. bunga kat kiri dgn kanan pakai cushion yg kt dalam kete je. hehe..nsb baik sesuai.

during my e-day
semasa kejadian. perasaan: puas hati! hehe..
alhamdulillah~

semasa kejadian
FMIL tgh pakaikan gelang tanda. 


moral of the story: i'm someone's fiancee
mood: happy & alhamdulillah

No comments:

Post a Comment

Tempat perantin comey berborak kat sini taw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...